Skip to main content Skip to search

Domenii de practică

Cabinetul individual de avocat Iancu Vlad-Alexandru ofera servicii juridice complete insumand asistenta, consultanta si reprezentare.

Cunostințele juridice pe care le detinem sunt dublate de o ampla experienta în domeniu care va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie.

Consultanta fiscala generala, reprezentand redactarea de rapoarte, opinii legale, puncte de vedere privind aplicarea normelor de drept material si procesual fiscal.

Consultanta si asistenta juridica referitoare la infiintarea, organizarea si functionarea societatilor comerciale si organizatiilor.

Reprezentarea clientilor societatii in cadrul procedurilor de formulare si redactare a conventiilor de munca, cat si a litigiilor de munca si protectie sociala.

Consultanta si asistenta legata de Copyright (dreptul de autor si conexe), proprietatea industriala, combaterea concurentei neloiale.

Evaluari castig/riscuri, asistenta clientului in deciziile de pornire a unui proces, evaluari costuri, alegere proceduri de actionare.

Consultanta si asistenta in cadrul procedurii insolventei, atat in faza de reorganizare cat si in cadrul falimentului.

Antecontracte, contracte de vanzare-cumparare, contracte de inchiriere, contracte de ipoteca si asistenta acordata in fata notarului public.

Asistenta juridica pentru participarea operatorilor economici la procedurile de atribuire a contractelor de achizitie publica.

Cabinetul nostru va pune la dispozitie orice fel de informatii si rapoarte privind inscrierile in A.E.G.R.M.(Arhiva Electronica de Garantii Reale Imobiliare).

Asistare si reprezentare in proceduri administrative conexe investigatiilor penale, procedurile de investigatie penala si procesul penal.

Solicitati o consultanta juridica si vom raspunde in cel mai scurt timp

O opinie juridica emisa de un profesionist al dreptului este deosebit de importanta in initierea unei actiuni in justititie. Echipa noastra de avocati cu experienta va garanteaza ca veti obtine cele mai bune solutii legale.

CONTACT

20

Clienti

20

Consultatii oferite

1

Domenii practica

20

Litigii castigate